Näsplastik Stockholm

Allt du behöver veta om näsplastik i Stockholm

Framhäv ditt inre jag

Här kommer du att finna allt du kan tänkas behöva inför steget du funderar på att ta.
En liten förändring kan göra underverk för dig, ta fram din inre skönhet och framhäv den med hjälp av professionellt utvalda personer som arbetar för att just DU ska känna dig precis lika vacker inuti som utanpå.
I Stockholm finns det många kliniker som utför näsoperationer och det kan vara svårt för dig att veta vem du ska vända dig till, det första stora steget för dig är framför allt att bestämma dig om du verkligen vill utföra en näsoperation och av vilken anledning.
Bor du dessutom i Stockholm så är det bra att veta vilka kliniker som utför vilken typ av operation.

Vad är det då som är viktigt att tänka på innan du bestämmer dig för att genomföra en näsoperation?

  • Orsak till din näsoperation - hälsa eller utseende till exempel
  • Är detta något som du verkligen önskar?
  • Eventuell sjukskrivning vid smärta efter näsoperationen
  • Pålitliga kliniker - utför ett bra jobb?
  • Före/efter bilder

Detta var några exempel på saker du kanske bör tänka igenom innan du bokar tid.
Vi skall nu fördjupa oss i var punkt för sig så att ditt beslut blir det rätta för dig.

Varför näsoperation?

Precis som rubriken lyder, varför vill du operera din näsa? Det kan finnas många olika anledningar till att man önskar en förändring, det kan handla om utseendet men även om hälsan. Det finns många som måste operera sin näsa på grund av svårigheter med andning. Det finns även människor som helt enkelt är väldigt missnöjda med sin näsa rent
utseendemässigt, kanske man önskar en mindre en näsa eller mer rak. Det viktigaste är att just du vet orsaken till varför du vill genomföra en näsoperation.

Vill jag operera min näsa?

När du vet varför du vill förändra ditt utseende så är det en klok ide att tänka efter ordentligt.
En plastikoperation är en förändring av dig själv som är permanent. Är det något du verkligen vill? Kommer du må bättre på längre sikt av en näsoperation? Om du är missnöjd med din näsa för att du känner dig mindre vacker så kan ett alternativ vara att prova byta frisyr - framhäv något du är mer nöjd med! Prova först det ett tag och känn efter. Sminka ögonen så att de framhävs, ha en färg i håret som framhäver dina drag istället för att gömma. Känn efter innan du bestämmer dig för en permanent förändring av ditt ansikte. Är det på grund av din hälsa så behöver du informeras om riskerna med att inte utföra operationen. I Stockholm finns många väl renommerade läkare som du kan konsultera med.
Testa dig själv ifall du är redo för en näsoperation och det blir lättare att fatta rätt beslut.

Planera för tiden efter näsoperationen

Vi säger att du bestämt dig för att operera dig, nu väntar en tid då många människor reagerar olika på smärta , svullnad och så vidare. Om du arbetar behöver du ha planerat in en till två veckors lite flexiblare arbetstider, eventuell semester. Sjukskrivning går säkert bra om din operation varit av medicinska skäl eller psykiska. Det viktiga är att du har allt ordnat innan du opereras.
Bor du ej i Stockholm så kanske du kommer behöva spendera en natt eller två på hotell innan du är redo för att åka hem. För att du ska må så bra som möjligt efter din näsoperation så behöver du planera så bra som möjligt innan operationen. Det kan vara väldigt skönt att få slappna av och vila efter ingreppet.

Var ska jag operera mig?

Stockholm är en stor stad! I stora städer finns det allt av båda delar, både positivt och negativt.
Idag är det betydligt mycket lättare att ta reda på viktiga saker då det mesta går att hitta online. Välj ett par olika kliniker och beta av en efter en. Sök information på nätet, ofta finns det recensioner av andra fd patienter. Därefter kan du även boka in dig på konsultation hos var och en av dessa som du valt ut. Det viktiga för dig är att du känner dig trygg och säker i ditt val.
Sug in alla intryck likt en svamp, är kliniken ren? Hur är personalen? Läkaren du träffar, vad säger ditt inre? Det är viktigt med personkemi likaså utbildning och erfarenhet. Är konsultationen kostnadsfri (ofta är dem det i Stockholm) så förlorar du ingenting hur många du än går på. När du väl hittat rätt så är det dags för att ta proceduren ett litet steg längre. Läs nedan.

Hur kommer jag se ut?

Många kliniker erbjuder dig att se före och efter bilder, det finns speciella program som man använder för att du ska kunna se hur du kommer att se ut efter operationen.
Vissa erbjuder även mer avancerade program där du ser dig själv med din nya näsa i alla vinklar.
Det kan vara ganska så skönt att kunna se hur just du kommer se ut efteråt. Du har fortfarande möjlighet att ändra dig om det skulle kännas fel.

Det viktigaste är att du framhäver ditt inre jag och låter det vackra hos dig stråla på utsidan så som på insidan!